Muistilista - Kids & Pets 2019 Muistilista - Kids & Pets 2019

Näytteilleasettajan muistilista

Tervetuloa Kids&Pets Lapsi- ja lemmikkimessuille!

Tähän muistilistaan on kerätty tärkeimmät messujärjestelyihin liittyvät asiat

Muistathan tutustua myös Jyväskylän Messut Oy:n yleisiin osanottoehtoihin ja yleisohjeisiin.

Tapahtumapaikka

Jyväskylän Paviljonki, Uno Savolan katu 8, 40100 Jyväskylä

 

Aikataulut

Aukioloajat

Lauantai 24.3. klo 10-18

Sunnuntai 25.3. klo 9-17

Rakentaminen

Torstai 22.3. klo 8-16 rahtien toimitus.

Perjantai 23.3. klo 8-22. Autoilla ajo hallissa päättyy pe 23.3. klo 19.

Huoltoaika on lauantaina ja sunnuntaina klo 7 alkaen.

Purkaminen

Sunnuntai 25.3. klo 17.30-22.

Maanantaina 26.3. klo 8-16 on mahdollista noutaa tavaraa varastoalueelta. Tästä on sovittava etukäteen hallimestarimme kanssa, hallimestari@jklmessut.fi, puh. 014 334 0025.

 

Eläimet

Koirien sisäänkäynti tapahtuu B.4 huolto-ovesta, ajo Schaumanin puistotieltä P3-opasteiden mukaisesti.

Kissat ja pieneläimet tuodaan sisään B.3 huolto-ovesta, ajo Schaumanin puistotieltä P3-opasteiden mukaisesti.

 

Messulogistiikka

Toimitusosoite PETS-messuille B-halliin:

Jyväskylän Paviljonki / PETS

näytteilleasettaja / osastonumero

Schaumanin Puistotie 18 / huolto-ovi B.3.

40100 Jyväskylä

 

Toimitusosoite PETS-messuille D-halliin:

Jyväskylän Paviljonki / PETS

näytteilleasettaja / osastonumero

Uno Savolan katu 2 / huolto-ovi D.2.

40100 Jyväskylä

 

Toimitusosoite KIDS-messuille C-halliin:

Jyväskylän Paviljonki / KIDS

näytteilleasettaja / osastonumero

Lutakonaukio 12 / huolto-ovi C.1.

40100 Jyväskylä

 

Mikäli ette voi itse olla vastaanottamassa tavaroita, voitte tilata palvelun Suomen Messulogistiikalta (Erkki Koski, puh. 040 546 9555, erkki.koski@smlog.fi).  Heiltä voit tilata myös muut messulogistiikkaan liittyvät palvelut (esim. varastoinnin ja trukkipalvelut) tai koko logistiikkakoordinoinnin. 

 

Postin kautta tulevat lähetykset:

Jyväskylän Paviljonki / KIDS&PETS

näytteilleasettaja / osastonro

PL 127 / Uno Savolan katu 2

40101 Jyväskylä

 

Tietoliikenneliittymät

Paviljongissa on tarjolla monia mahdollisuuksia internet-yhteyteen:

Messu-osastoille esittelykäyttöön suosittelemme maksullista, kiinteää internet-liittymää, jonka toimivuuden voimme taata. Kiinteä liittymä on mahdollista jakaa (mikäli käytätte tabletteja tai kännyköitä materiaalin esittelyyn) esim. osaston omalla WLAN-verkolla (kts. tarkemmat tiedot Extranetistä).

WLAN-verkot

Paviljongissa on käytössäsi kaksi WLAN-verkkoa veloituksetta:
– PaviljonkiFree-verkko toimii auloissa ja siihen voit liittyä ilman tunnuksia
– PaviljonkiPro-verkko toimii messuhalleissa ja kokoustiloissa.
Verkon käyttäjätunnuksen ja salasanan löydät Extranetistä.

WLAN-verkon toimintakykyä tapahtumien aikana emme pysty takaamaan. Mikäli haluat taata internet-yhteyden vakaan toimivuuden, suosittelemme käyttöösi kiinteää internetliittymää.

Kaikilla suurilla operaattoreilla on tarjolla 3G ja 4G verkot Paviljongin alueella jopa 300 M nopeudella. Näidenkään toimivuutta ja etenkin nopeustasoa emme pysty takamaan suurten messujen ja tapahtumien aikaan.

 

Kiinnittäminen

Hallien seiniin on kaikenlainen kiinnittäminen kielletty.

Hallien lattiaan voi kiinnittää vain sellaisella teipillä, joka irtoaa lattiasta jälkiä jättämättä. Kiinnityksiin suosittelemme Eurocel 704- tai ominaisuuksiltaan vastaavaa teippiä. Eurocel 704 -teippiä voi etukäteen tilata Jyväskylän Messut Oy:n näyttelytekniikalta tai ostaa Paviljongin messutoimistosta hintaan 17 € + ALV / rulla (50 mm / 50 m). Mikäli kiinnittämisessä käytetään teippejä, joiden poistaminen rikkoo lattian maalipinnan tai jättää jälkiä, veloitamme korjaus- / siivouskulut näytteilleasettajalta tai osaston rakentajalta.

Seinäelementtien maalaaminen ja niihin liimaaminen on kielletty. Runkoprofiileihin voi kiinnittää somistusmateriaaleja ripustamalla. Seinälevyihin voi kiinnittää somistus-materiaaleja toimivilla tarroilla, esim. Pro Contact tai Powertrips sekä huopapintaisiin seinälevyihin myös somistusneuloilla. Silikonitarroja voi ostaa messutoimistosta.

Näytteilleasettajan on itse poistettava kiinnitetyt materiaalit elementeistä ennen osaston purkamista. Näytteilleasettaja tai osaston rakentaja vastaa myös omien lattiateippien poistosta.

 

Jätehuolto

Alihankkijamme noutaa veloituksetta osastojen rakentamisesta syntyvät normaalit rakennus- ja purkujätteet, pakkausmateriaalin yms. kierrätykseen. Erikoisosastojen (esim. puurakenteiset osastot) jätehuollosta annamme erillisen tarjouksen.

Tapahtuma-aikana hoidamme jätteiden noudon, mikäli olet tilannut osastosiivouksen. Jos osastosiivousta ei ole tilattu ja osastolle on kertynyt poisvietävää roskaa, tulee roskat toimittaa itse halleissa sijaitseviin jäteastioihin ja huolehtia lajittelusta – pyydämme seuraamaan jäteastioissa olevia opasteita. Halleissa on energiajätteen lisäksi astiat myös kaatopaikkajätteelle sekä keräyspaperille ja -pahville.

Ulkona oleviin keräyspisteisiin ei tule viedä mitään roskia.

Markkinointi

Yhdessä teemme onnistuneen tapahtuman! Yrityksenne omat kanavat ovat oivallinen paikka kertoa asiakkaillenne osallistumisestanne tapahtumaan. Voit mm. rakentaa nettisivuiltanne linkin osoitteeseen http://kids-pets.fi/ josta kiinnostuneet saavat lisätietoja tapahtumasta.

Alla ladattavat materiaalit, jota voi käyttää nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, sähköpostissa ja muussa markkinoinnissa.

Logo

Logo ja nimi

Logo nimi ja pvm

Mukana -banneri

Mukana -kuva 400×400

Tapahtuma löytyy myös sosiaalisesta mediasta: Facebook -sivu ja Instagram -tili. Tapahtuman virallinen hashtag on #kidsandpetsmessut.

 

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Jaana Airikainen, puh. 050 372 5620 / jaana.airikainen@jklmessut.fi

Projektisihteeri Tuula Rahikainen, puh. 050 462 1232 / tuula.rahikainen@jklmessut.fi

Näyttelytekniikka Henri Viitaharju, puh. 050 468 3742 / henri.viitaharju@jklmessut.fi

 

Lisänäkyvyyden ostaminen

Tarjoamme näytteilleasettajille mahdollisuutta ostaa lisänäkyvyyttä, esimerkiksi näkyvyys messunäytöillä, mainos messuoppaassa tai mainos valaistussa PVC vinyylipallossa (koko 200 cm). Järjestämme tapahtumassa myös lastenvaatemuotinäytöksen, johon on mahdollista ilmoittaa omia tuotteita. Kysy lisää vaihtoehdoista!

 

Tilausten tekeminen / Extranet

Extranet-palvelussamme voit sähköisesti tehdä kaikki tarvitsemanne tilaukset, minkä lisäksi näet ajan tasalla olevat tiedot jo tehdyistä tilauksista. Henkilökohtaiset tunnuksesi löydät sopimusvahvistuksesta.

Extranet-lomakkeet sulkeutuvat klo 8 alla merkittynä päivänä:

12.3. kalusteet ja rakenteet, sähkö, siivous, viherkasvit, tietoliikenneliittymät, messuhuolinta, ravintolapalvelut

Näytteilleasettajana voitte tilata extranetistä myös sisäänpääsylippuja ennakkoon, laskutus tilauksen mukaisesti.

Minimi-tilausmäärä on 10 kpl, lipun hinta 8 € / lippu (sis. ALV).

 

Näyttelytekniikka

Voitte tilata osastolle seinärakenteita, sähköä tai kalusteita myös suoraan näyttelytekniikan projektimyyjältä:

Henri Viitaharju, puh. 050 468 3742 / henri.viitaharju@jklmessut.fi.

Kuvia kalusteista löydätte täältä. 

 

Tunnistekortit

Osastohenkilökunnan tunnistekortit (näytteilleasettaja- että rakentaja-/purkajakortit) tulee tulostaa itse Internetin kautta. Extranetin etusivulle tulee linkit korttien tulostukseen.

 

Näytteilleasettajakortit toimivat kulkulupana koko tapahtuman ajan, ensimmäisestä rakennuspäivästä viimeiseen purkupäivään. Rakentaja-/purkajakortit on tarkoitettu lähinnä ulkopuolisille rakentajille ja ne oikeuttavat liikkumiseen alueella vain rakennus- ja purkuaikoina. 

 

Eläinten kulkulupia hoitaa Erika Paqvalin-Skurnik, Showlink Oy, puh. 050 388 6370

 

Pysäköinti

Rakentamis- ja purkuaikana tarjoamme veloituksettoman pysäköinnin alueella P3 (paikkoja on kuitenkin rajoitetusti). Rakentamis-/purkuajan pysäköintikortit saatte pysäköinninohjaajilta. Paviljongin pysäköintialueet ovat kaupungin pysäköinninvalvonnan alaisia, joten pysäköintikortti on laitettava selvästi näkyviin auton tuulilasiin rakennus- ja purkuaikoina.

 

Messuaikana pysäköinti on maksullista kaikilla alueilla. Pysäköinti maksaa joko 1 € / h tai 12 € / vrk, ja se maksetaan suoraan automaatteihin tai alueen valvojille. Pysäköinti P3-alueella (mikäli tilaa on) maksaa 10 € / vrk ja maksu suoritetaan alueen valvojille.

 

Teillä on mahdollisuus varata ennakkoon koko tapahtuman ajalle pysäköintipaikka henkilöautolle, peräkärrylle, asuntoautolle tms. P3-alueelta. Hinta on 50 € + ALV (isommat ajoneuvot 5-8 m 80 € + ALV) ja paikka merkitään rekisterinumerolla varatuksi jo rakentamisajasta lähtien. Paikkoja on rajoitetusti, joten teethän varauksen ajoissa. Varaukset: hallimestari@jklmessut.fi.

 

Majoitustarjous

Original Sokos Hotel Alexandra

Hinta/vrk 23-25.03.2018
89€ 1- tai 2-hengen huone (standard)
96€ 3- tai 4-hengen huone (standard)
99€ 1- tai 2-hengen huone (superior)
106€ 3- tai 4-hengen huone (superior)

Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen, hotelliasukkaiden saunavuoron, sekä voimassa olevan ALV:n, mikäli verokanta muuttuu pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Varaukset: Varaukset vain www.sokoshotels.fi -sivujen kautta varauskoodilla  BKIDS&PETS

Huone maksetaan varauksen yhteydessä.

Viimeinen varauspäivä 18.3. Huoneita rajoitettu määrä.

 

Ravintolapalvelut

Osastohenkilökunnan lounas- ja kahvilipukkeet voi tilata ennakkoon Extranetin kautta tai käydä ostamassa rakentamisaikana suoraan 3-kerroksen ravintola Fanerista. Tapahtuma-aikana teitä palvelee D-hallin ravintola Fiilinki. Kahvi ja kahvileipä -lipuke on 5,70 e ja kotiruokalounaslipuke 11,90 e. 

Osastotarjoiluihin Paviljonki Ravintoloilla on monipuolinen, valmis valikoima, ja tarvittaessa suunnittelemme osastoille juuri toiveittesi mukaisen tarjoilun. Hintoihimme sisältyvät tuotteiden toimitus osastolle sovittuun kellonaikaan, tarvittavat anniskelu- ja elintarvikelupamaksut sekä astiat.

Näytteilleasettajien on mahdollista tilata osastolleen tarjoiluja Extranetin kautta. Lisätietoa ravintolapalveluista heli.manninen@jklmessut.fi tai 014 334 0038.

 

Messuinfo

Palvelemme teitä rakennus-, huolto-, messu- ja purkuaikoina tapahtuman sisäänkäyntiaulassa Uno Savolassa (Uno Savolan katu 8) mainittujen aukioloaikojen mukaisesti.